Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

e-PASS, eWAY, ΟΛΥΜΠΙΑ PASS γίνονται έναΚαλά νέα για όσους χρησιμοποιούν e-PASS, eWAY ή ΟΛΥΜΠΙΑ PASS: Χάρη στη διαλειτουργικότητα GRITS (Greek Interoperable Tolling Systems), οι οδηγοί μπορούν από τις 18 Δεκεμβρίου 2012 με έναν και μόνο πομποδέκτη διοδίων να ταξιδεύουν στην Αττική Οδό, την Ολυμπία Οδό (E.O. Ελευσίνας-Πάτρας), τον Μορέα(Ε.Ο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας) και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (Ε.Ο. Αθήνας – Θεσσαλονίκης, Τμήμα Μαλιακός-Κλειδί), ενώ εντός του πρώτου τριμήνου του 2013 θα προστεθεί στα συνεργαζόμενα δίκτυα και ηΓέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Οι συνδρομητές που διαθέτουν ήδη e-PASS (Αττικής Οδού), eWAY (Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου) και ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (Ολυμπίας Οδού) δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια, καθώς η νέα υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα και χωρίς κόστος από τις 18 Δεκεμβρίου 2012, ενώ για τους συνδρομητές του ΓΕΦΥΡΑ e-pass θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας. 
Οι οδηγοί που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας και δεν διαθέτουν πομποδέκτη, μπορούν να επιλέξουν αυτόν που τους εξυπηρετεί καλύτερα, με βάση τον τόπο διαμονής τους, το οδικό δίκτυο που χρησιμοποιούν πιο συχνά κ.λπ. 

Μελλοντικά, η υπηρεσία ενδέχεται να επεκταθεί και στους υπόλοιπους αυτοκινητόδρομους της χώρας. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες στα τμήματα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών και τις ιστοσελίδες των συνεργαζόμενων οδικών δικτύων:gocar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου