Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Δελτίο Τύπου - Η Formula 1 στην ΕΤ1


                                                  Δελτίο Τύπου

                                                              Η Formula 1 στην ΕΤ1
Οι αγώνες της Formula 1 επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Το δημοφιλέστερο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρίσκει ξανά τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ, η οποία μετέφερε πρώτη τη δεκαετία του ‘70 στα ελληνικά σπίτια τη μαγευτική εικόνα και την ένταση των grand prix. 
Για τα επόμενα δύο χρόνια όλοι οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε Κυριακή τις μονομαχίες των κορυφαίων πιλότων του κόσμου, μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1 και σε τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας (high definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD. 
Το πρώτο ραντεβού της ΕΤ1 με τη Formula 1 είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 14.00.  Οι  φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ώρα πριν από το πρώτο grand prix τα πεπραγμένα των 22 μονομάχων στα κατατακτήρια δοκιμαστικά, καθώς και τα τελευταία νέα των 11 ομάδων που συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στην πίστα του Albert Park,  όπου γίνεται η εκκίνηση των 19 συνολικά grand prix.


AutoBlog.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου