Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αττική Οδός και E-pass
Σε νέες συνεργασίες προχώρησε η εταιρία λειτουργίας Αττικές Διαδρομές Α.Ε. με τράπεζες και επιχειρήσεις, για τη διευκόλυνση των πελατών που επιθυμούν  να ανανεώνουν το συνδρομητικό τους λογαριασμό e-PASS

Με βάση τις νέες αυτές συνεργασίες οι συνδρομητές και κάτοχοι e-PASS της Αττικής Οδού, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση για πάγια εντολή πληρωμής μέσω καρτών της Τράπεζας Κύπρου και της Millennium Bank, στα καταστήματα των τραπεζών αυτών, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο Σταθμό Εξυπηρέτησης Συνδρομητώντης Αττικής Οδού. 

Επίσης, οι συνδρομητές μπορούν πλέον να «γεμίζουν» το e-pass με μετρητά σε περισσότερα από 80 πρατήρια Shell της Αττικής και της Πελοποννήσου. 

Θυμίζουμε ότι με το e-pass μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τις μετακινήσεις τόσο στην Αττική Οδό όσο και στους  αυτοκινητόδρομους Μορέας (Ε.Ο. Κορίνθου-Τριπόλεως) και Ολυμπία Οδός (Ε.Ο. Ελευσίνας-Κορίνθου-Πατρών).

Παράλληλα, η Αττική Οδός προχώρησε σε διεύρυνση του δικτύου διανομής της ηλεκτρονικής συσκευής e-PASS, εγκαινιάζοντας συνεργασία και με την Τράπεζα Πειραιώς.  Έτσι, όσοι το επιθυμούν,  μπορούν να αποκτήσουν την ηλεκτρονική συσκευή e-PASS και σε 156 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς (127 στην Αττική & 29 στην Πελοπόννησο). 

Το δίκτυο διάθεσης e-PASS της Αττικής Οδού διαθέτει σήμερα πάνω από 700 σημεία, τα οποία περιλαμβάνουν τα 11 Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Αττικής Οδού, καταστήματα των τραπεζών Εθνικής, Millennium Bank, Geniki Bank, Τράπεζας Πειραιώς, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των επιχειρήσεων auteco (ιδιωτικό KTEO) και Carrefour. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την  Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού στο 210-668 2222.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου